На дорогу Мукачево – Львів уночі зійшли дві снігові лавини. Відео

2162 0
Висота снігового зсуву сягала близько 7 метрів.
фото: скріншот з відео служби автомобільних доріг у закарпатській області

фото: скріншот з відео служби автомобільних доріг у закарпатській області

На автодорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів уночі з 30 на 31 січня зійшло дві снігові лавини до середини проїжджої частини. Висота снігового зсуву сягала близько 7 метрів.

«У селі Ділове та у Рахові 2 снігові локальні лавини зійшли до середини проїжджої частини. Прибрали їх фронтальним навантажувачем. Перерви в русі транспорту не було», – йдеться в повідомленні Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

Станом на 6.00 31 січня покриття на дорогах державного значення здебільшого мокре. Місцями засніжене на Ужоцькому, Ялунецькому та Торунському перевалах. Для обробки покриття протягом минулої доби використали 155 т протиожеледної суміші та 458 т солі. Працювало 54 одиниці техніки.

За прогнозами обласного центру з гідрометеорології, протягом 31 січня – 1 лютого на дорогах Закарпаття збережеться ожеледиця. Вночі, переважно в горах, очікують посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовина. Нагадаємо, що перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!