Політична реклама

На дорозі Львів - Івано-Франківськ цьогоріч лише залатають ями

1227 0
До кінця цього року на дорозі Львів-Івано-Франківськ будуть проводити лише ямкові ремонти, оскільки коштів на більш капітальні роботи немає.

Про це розповів начальник Служби доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Відремонтували дві ділянки дороги загальною довжиною орієнтовно 4,5 км на дорозі Львів-Івано-Франківськ методом емульсійних технологій. Там влаштували «килимок», який не дасть руйнуватися ділянкам дороги у відносно нормальному технічному стані. На інших ділянках поки що не готові застосувати цю технологію, - розповів Микола Гнатів.

За словами начальника Служби автодоріг у Львівській області, на дорозі Львів-Івано-Франківськ залишаються ділянки, які потребують або ямкового ремонту, або загалом заміни покриття.

Особливе хвилювання Микола Гнатів висловив з приводу трикілометрової ділянки від Сихова в напрямку Бібрки до кладовища.

Усі інші ділянки на цій дорозі цього року будуть відремонтовані ямковим ремонтом, і не більше. На ділянці в Давидові ще на одному кілометрі мають облаштувати один шар тим методом, якими ми робимо. Більше нічого ми цього року не зробимо, - повідомив Гнатів.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!