На трасі Львів – Луцьк відремонтували 30 кілометрів дороги. Карта

5485 0
У середу, 18 листопада, дорожники завершили роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автомобільній дорозі H-17 Львів – Радехів – Луцьк. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

«Загалом підрядники уже відремонтували близько 30-ти кілометрів дорожнього покриття, – зазначила Ірина Гримак. – А це означає, що дорожники дійшли до межі Львівської області». За словами Ірини Гримак, підряднику уже перерахували 80 млн грн. Виконавцем робіт є ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Читайте також: На Львівщині почали ремонтувати ще одну дорогу. Карта

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!