На кількох вулицях поблизу Львівської політехніки змінять організацію руху. Схема

5632 0
На засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху ухвалили рішення про часткові зміни в організації руху поблизу вулиці Професорської. Останню залишили проїзною для транспорту.
фото: city-service.lviv.uа

фото: city-service.lviv.uа

Керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Роман Зубачик у своїй колонці роз’яснив, що Професорську вирішили залишити проїзною для тих автомобілів, які виконують лівий поворот з вул. Бандери. Водночас, на кількох вулицях поблизу та на площі Шашкевича рух реорганізують. Запровадити та випробувати таку схему зможуть навесні цього року.

Нова схема руху, яка стане чинною навесні 2018 року

 

«Із плюсів – вже не буде потреби робити поворот під дуже гострим кутом (практично – розворот на 180 градусів) на вулицю Професорську, якщо є потреба потрапити на Технічну з вулиці Коперника. Зараз проїхати можна буде вулицями Шашкевича й Бібліотечною. Непогане рішення. Проте до питання Професорської вони ще повернуться», – прокоментували рішення комісії на сторінці громадської організації «Зручне місто».

Схема руху, яка діє зараз

Детальніше про пропоновані нововведення читайте тут: Навіщо і як робити Професорську пішохідною. Схеми реорганізації руху


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!