Політична реклама

На концерт «Океану Ельзи» львів’яни зможуть доїхати експрес-маршрутами

2155 1
31 травня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт гурту Океан Ельзи «20 років разом». Для зручності усіх охочих потрапити на концерт буде продовжено рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – вул. Сокільницька» та «Кінотеатр ім. Довженка – вул. Сокільницька».

Початок концерту заплановано на 20:00. Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, буде посилено роботу громадського транспорту на маршрутах автобусів №3А, 10, 25, 40, тролейбусів №3, 20, 25 та продовжено графік роботи до 01:00.

Від пл. Петрушевича до вул. Сокільницької та від просп. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до вул.Сокільницької від 17.00 до 20.00 та після закінчення концерту курсуватимуть експрес-маршрути. Вартість проїзду у них становитиме 3 гривні.

«Зокрема, тролейбуси будуть з 01:00 чекати на пасажирів на Автовокзалі. Штатні автобуси №№ 3А,10, 25, 40 будуть перебувати біля ТЦ «Кінг Крос» на кінцевій зупинці. Ці штатні маршрути будуть вивозити людей після закінчення концерту.

Додаткові маршрути будуть розташовуватись в районі Автовокзалу. Автобуси, які курсуватимуть на Сихів, стоятимуть на пр.Вернадського. Ті автобуси, що їхатимуть до пл.Петрушевича, будуть стояти вздовж тротуару на вул. Стрийській на куті з пр.Вернадського. Оплата за проїзд – за чинним тарифом у місті Львові», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.


Читайте також:
28 Травня, 2014 21:05
ЯРОСЛАВ ДЕРЕҐА Хто є єху в університеті ФРАНКА? Комуністи!
Хто керує? Комуністи!
фе!!! старі пердуни! молоді їхні сраколизи! вибрати ректором, на місце хабарного брехуна вакарчука, комуняку мельника а не європейського лідера МАЛЬСЬКОГО???
фе!!! смердючі пердуни прохвесорськії невігласи які перетворили університет в бабський курятник!!!
а де тз. студенти цього тз. вузу???
вони ще гірші сраколизи як їхні пердуни-прохвессссори!!!
німі на сесію ідуть
і хабарі до сраки пхнуть
це їхній улюблений стиль, тз. студентів!
бо їм в голові тільки пиво і йобка, а мамця своєю пизгдою в Італії заробить їм на [***]ний хабарчик!!!
це вигідно і прохвессссорам-комунякам! дупи їхні вже віддавна звичні до такого тісно-теплого заднього сношенія!
"ви ж самі все розумієте!" як вони звично виправдовуються
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!