На Київщині горіла ферма, загинула тисяча курей

762 0
У місті Березань Броварського району під час пожежі на фермі загинули 1000 голів курей.
Фото: ДСНС у Київській області / Facebook

Фото: ДСНС у Київській області / Facebook

10 квітня на фермі у місті Березань Броварського району Київщини, спалахнула пожежа в побутовому приміщенні. Горіла покрівля господарчої будівлі, всередині якої загинуло близько тисячі голів курей. Про це повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

«10 квітня о 05:38 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання побутового приміщення на фермі у м. Березань, на вул. Семенівській. До місця події направлено особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань, 25-ї ДПРЧ смт Баришівка, 28-ї ДПРЧ м. Яготин. По прибуттю встановлено, що горить покрівля господарчої будівлі на площі 300 кв.м, в середині знаходиться птиця в кількості 1000 шт», – йдется у повідомленні ДСНС Київщини.
 
 

Читайте також: у Пущі-Водиці горіла столітня садиба

Пожежні повідомили, що пожежу було локалізовано за годину після отримання сигналу, а повністю вогонь вдалося приборкати майже за дві години.

Все поголів’я – близько 1000 курей загинуло.

Як ми писали раніше, на Київщині втретє горіла столітня дерев'яна садиба, також на сайті Київради вже з'явилася петиція про відновлення пам'ятки архітектури місцевого значення, підписати її можна тут.

Фото: ДСНС у Київській області / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!