Київ

На Київщині нарощують темпи будівництва фортифікацій, — КОВА

435 0
Голова КОВА запевнив, що будівництво проходить під контролем антикорупційних органів та організацій

На Київщині нарощують темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Добре захищені оборонні рубежі. Це те, що турбує кожного українця, над чим активно працюємо разом з військовими. Зміцнюємо обороноздатність нашої Київщини», — зазначив він.

За словами Кравченка, військове керівництво визначило, де і що потрібно будувати. Витрати коштів перевіряє СБУ, ДБР та НАБУ. Також до аналізу залучили антикорупційні організації.

Фахівці Київського науково-дослідного інституту судових експертиз перевірили проєктно-кошторисну документацію та здійснюють технагляд за будівництвом.

«Закриття актів виконаних робіт — лише після їх будівельно-технічної експертизи. Ці документи та матеріали обов'язково надамо для повної перевірки правоохоронцям», — зауважив голова ОВА.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!