Київ

На Київщині перейменували Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році»

953 0
Музей не змінював назву із заснування у 1945 році.
Національний музей-заповідник української військової звитяги

Національний музей-заповідник української військової звитяги

Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році» у селі Нові Петрівці Вишгородського району перейменували на «Національний музей-заповідник української військової звитяги». Відповідне рішення прийняли депутати Київської обласної ради.

Зазначається, музей був заснований у 1945 році і відтоді не змінював назву.

Читайте також: Національний університет оборони України в Києві позбувся імені радянського генерала

Як ми писали раніше, Київська міська рада провалила голосування за перейменування Повітрофлотського проспекту на Повітрянофлотський. За таке перейменування проголосували кияни в додатку «Київ Цифровий». Додамо, депутати Київради матимуть ще одне голосування для прийняття рішення за основу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!