Київ

На Київщині планують розгортати цілодобові «пункти незламності»

469 0
Причиною є значне зниження температури повітря, пориви вітру, ожеледиця, опади.
Фото умовне

Фото умовне

На Київщині через негоду планують розгортати цілодобові «пункти незламності». Найближчими днями прогнозують значне зниження температури повітря, пориви вітру, ожеледиця, опади.

Джерело: перший заступник голови КОВА Микола Бойко.

За його словами, у КОВА провели оперативну нараду з головами районів і громад, керівництвом поліції і ДСНС щодо оперативного реагування на ускладнення погодних умов та ліквідації наслідків негоди.

«При погіршенні погодних умов, відключенні електроенергії чи теплозабезпечення мешканці Київщини можуть прийти до таких пунктів та отримати необхідну допомогу: відпочити, випити теплого чаю, зарядити девайси чи скористатися інтернетом», — зазначив він.

«Пункти незламності» повинні працювати цілодомово та бути забезпечені усім необхідним. Крім цього, планують перевірити підключення і роботу терміналів Starlink на таких локаціях.

Нагадаємо, що у 2022 році у Києві функціонувало 1011 пунктів. 767 із них — підготувала міська влада, ще 244 — ДСНС та приватні структури.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!