Київ

На Київщині побили військову парамедикиню через зауваження про російську музику

895 0
Поліцейські встановили особу чоловіка та допитали його. Після експертизи побиття справу направлять до суду.

Під Києвом військову парамедикиню Альбіну Литвин побили через зауваження про російську музику. Інцидент трапився у понеділок, 3 липня, у селищі Новосілки, Фастівського району Київської області.
 
Як розповіла дівчина, вона разом зі своєю подругою приїхала до місцевого магазину, де компанія чоловіків розпивала алкоголь. Поруч стояв автомобіль, з якої лунала російська музика. Військовослужбовиця зробила зауваження. Тоді один з чоловіків, який виявився власником авто, почав ображати її нецензурною лайкою. На слова дівчини, що вона повідомить про це в поліцію, він підійшов й почав бити її кулаками по голові та обличчю.
 
«Від отриманих ударів я впала на асфальт та частково втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то виявила, що у мене розбиті з лівої сторони губи і йшла кров. Невідомого чоловіка тримав його знайомий, щоб він більше не завдавав мені ударів», – розповіла Альбіна.
 
Вона попросила подругу викликати поліцію. Після цього чоловік сів за кермо своєї машини і поїхав геть.
 
Військова звернулася із заявою до правоохоронців. У неї зняли побої та зафіксували усі травми. Поліцейські вже встановили особу чоловіка, який здійснив рукоприкладство, та допитали його. Після експертизи побиття справу направлять до суду.
 
Раніше ми повідомляли про ще один інцидент на Київщині: у смт Рокитне невідомі вночі напали та жорстоко побили ветерана АТО, який після поранення працював у ТЦК.
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!