На Київщині майже на 50% зросла кількість захворювань на Covid-19

1600 0
За останній тиждень до лікарень області госпіталізували 177 жителів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

За останній тиждень на Київщині фіксують ріст захворювання на Covid-19. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації. 

«З 29 серпня по 4 вересня в області зареєстровано 607 підтверджених випадків Covid-19 проти 409 за період 22-28 серпня. Ріст склав 48,4%. За останній тиждень до лікарень області госпіталізували 177 жителів», – пояснюють там. 

Наразі в Київській області визначили 9 закладів охорони здоров’я для госпіталізації пацієнтів із гострою формою коронавірусу. Крім того, в разі потреби ще 14 лікарень готові приймати пацієнтів. 

Читайте також: Залужний і Забродський припускають повторний наступ на Київ у 2023 році

В області функціонують 25 центрів масової вакцинації та 180 пунктів щеплень, а також працює 20 мобільних бригад. Протягом попереднього тижня на Київщині щеплено 5 425 осіб.

Нагадаємо, в Україні поступово зростає захворюваність на Covid-19 та кількість госпіталізацій. Вже третій рік поспіль у вересні відбувається підвищення рівня захворюваності. Спадати він почне в березні-квітні.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!