Київ

На Київщині відкрили модульний дитячий садочок

633 0
Модульний садок встановили за сприяння «Благодійного фонду «Угорська екуменічна служба допомоги-Україна»
Фото: КОВА

Фото: КОВА

У Загальцях на Київщині відкрився модульний дитячий садок. Про це повідомляє КОВА.

Освітній заклад розрахований на одночасне навчання 55 дітей. Він повністю забезпечений необхідними меблями, кухнею та генератором.

Модульний садок встановили за сприяння «Благодійного фонду «Угорська екуменічна служба допомоги-Україна».

«Модульний садочок — це лише перший, тимчасовий етап. Наступним буде повна і комплексна відбудова всіх соціальних закладів. Зокрема, і закладу освіти в Загальцях. Дякуємо за допомогу нашим закордонним партнерам, які не залишаються осторонь, а всіляко допомагають у відновленні Київщини», — зазначив т.в.о. голови КОВА Дмитро Назаренко.

 

 

 

До закладу освіти 3 квітня завітала іноземна делегація: заступник міністра закордонних справ і торгівлі Угорщини Левенте Мадяр, генеральний директор Екуменічної Служби допомоги Ласло Легел.

 

 

 

 

Нагадаємо, 

в Дмитрівці у Київській області відкрили чергове модульне містечко для тимчасового проживання тих, хто залишився без власних осель внаслідок російської військової агресії. Тимчасове житло отримали понад 250 осіб.

 

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!