На Київщині відкрили рух вже на 12 тимчасових переправах

911 0
Ще чотири переправи – в роботі.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На 12 тимчасових переправах відновили рух, наразі ще чотири – в роботі. Про це повідомляє заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко. 

Зазначимо, що напередодні функціонували таких 11 переправ: 

  • Бучанський район – 6 (Стоянка, Бузова, Калинівка, Бородянка, Романівка);
  • Вишгородський район – 3 (Сидорівка, Демидів, Катюжанка); 
  • Броварський район – 2 (Залісся, Барішивка). 

 

Крім того, від сьогодні «Укравтодор» розпочав прибирати вулиці селища Горенка. Що стосується водопостачання, то завершили прокладання водогону до Ірпеня. Також в селі Михайлівка-Рубежівка та Немішаєвський територіальній громаді повністю відновили надання послуг із централізованого водопостачання. У селах Іванківської громади у 34 населених пунктах із 42 знову є вода. Також відновили розподіл газу у 111 населених пунктах.

Читайте також: Наскільки сьогодні захищений український військовий, і як покращити допомогу для армії

Також за минулу добу аварійні бригади повністю або частково відновили електропостачання у таких населених пунктах Бучанського району: Ніжиловичі, Наливайківка, Бондарня, Мирча. Та у селах Вишгородського району: Нові Макалевичі, Піски, Степанівка, Карпилівка, Романівка, Черемошна.

Нагадаємо, Офіс генпрокурора викрив перших десятьох російських військових, які причетні до катувань цивільних у Бучі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!