На Київщині вихователька дитбудинку катувала 9-річну дівчинку

1839 0
На Фастівщині 51-річна вихователька дитячого будинку катувала 9-річну дитину. На тілі дівчинки виявили січені рани.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Вихователька будинку на Фастівщині, де опікувались дітьми, замість того аби турбуватись про підопічних, відверто катувала 9-річну дівчинку. На тілі малолітньої виявили січені рани. Поліцейські вже з'ясовували, хто травмував дитину. Виявилося, що її била 51-річна вихователька. І такі методи «виховання» в цьому закладі застосовувались і раніше. Про це повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За словами Нєбитова, з дитячого будинку забрали всіх 19 дітей. Їх відвезли до лікарні. для проведення обстеження, а також з’ясування всіх обставин події.

«Зараз 51-річна уродженка Києва затримана і поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Подальшу її долю вирішить суд. За побої і знущання над малолітньою їй загрожує до 6 років позбавлення волі. Закликаю усіх, якщо вам відомі випадки насилля над дітьми, повідомляйте соціальні служби, або органи Національної поліції»‒ наголосив очільник поліції Київщини.

Фото: Андрій Нєбитов / Telegram

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!