Київ

На Київщині вже повністю або частково відновили 180 закладів освіти

483 0
Загалом на Київщині повністю та частково відновлено 11 449 об'єктів.
Відновлення ліцею в Ірпені. Фото: О. Маркушин

Відновлення ліцею в Ірпені. Фото: О. Маркушин

На Київщині вже повністю та частково відновили 180 закладів загальної середньої та дошкільної освіти, 95 закладів охорони здоров’я та 65 ЦНАПів. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації.

«Тривають роботи з відновлення закладів соціальної сфери: шкіл та дитячих садків, лікарень, ЦНАПів. За цей час уже відновлено повністю та частково 180 закладів загальної середньої та дошкільної освіти, 95 закладів охорони здоров’я, 65 ЦНАПів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Київщині повністю та частково відновлено 11 449 об'єктів.

Серед відновлених об’єктів найбільша кількість приватних та багатоповерхових будинків. Загалом це 10 126 будівель, серед яких 6 283 — відновлені повністю, 3 843 об’єкти відновлено частково та забезпечено життєдіяльність.

«За минулий рік спільними зусиллями ми змогли відновити 9 011 об’єктів. Переважно це поточні ремонти. За три місяці 2023 року вже відновили 2 438. Цього року працюємо над комплексною відбудовою цілих локацій. Такий принцип дозволить відновлювати не окремі об’єкти, а всі будинки на вулиці. Як от, наприклад, Вокзальну в Бучі», — зазначив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.

Нагадаємо, в Ірпені почали відновлювати ліцей №3, який окупанти зруйнували на 75%. Це один із найбільших закладів загальної середньої освіти, де навчається майже 2000 учнів. 

Станіслав Нестеренко



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!