Київ

На Київщині завершують капітальне відновлення мосту через річку Таль

919 0
Відбудову 37-метрового мосту через ріку Таль у Вишгородському районі проводять з нуля.
ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

ФОТО: СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ / FACEBOOK

На Київщині завершують повну відбудову 37-метрового мосту через річку Таль у Вишгородському районі. Його відновлюють з нуля. Про це повідомив директор служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області у Facebook.
 
За його словами, унаслідок бойових дій на дорозі Р-02 (Київ-Овруч) було зруйновано 8 штучних споруд. Після розмінування територій, щоб забезпечити логістику та довезти до людей гуманітарну допомогу, доїхати аварійним службам та комунальникам – біля кожного мосту облаштували тимчасову переправу, після чого всі мости ретельно обстежили та демонтували знищені конструкції. Однак деякі споруди продовжують капітально відбудовувати і зараз.
 
 
Наразі тривають завершальні роботи на мосту через річку Таль – там вже закінчили основний комплекс робіт, облаштували водовідведення, підходи до мосту, а на проїзній частині з'явилося нове асфальтобетоне покриття.
 
 
«Цього тижня влаштовують бар'єрне огородження та розбираємо водопропускні труби тимчасового проїзду. Завершити роботи плануємо у травні», – додав директор служби відновлення.
 
Нагадаємо, на Київщині продовжують відбудовувати 50-метровий міст у Фастівському районі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!