Київ

На Київщині збільшать кількість мобільних груп ППО

935 0
Таких заходів вживають для посилення захисту населення та енергетичних об'єктів від російських атак.
Мобільна вогнева група ППО. Фото з відкритих джерел

Мобільна вогнева група ППО. Фото з відкритих джерел

У Північній операційній зоні військові Збройних сил збільшать кількість мобільних вогневих груп, які захищатимуть небо у складі сил протиповітряної оборони. Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами Наєва, над підвищенням кількості мобільних вогневих груп ППО військові працюють спільно з очільниками обласних адміністрацій північного регіону.

«Це необхідно для того, щоб підвищити ефективність системи протиповітряної оборони. Щоб кожен громадянин України відчував себе захищеним, а наші об'єкти енергетичної інфраструктури у зимових умовах були готові працювати на повну», — пояснив командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Нагадаємо, у Міністерстві енергетики України спростували інформацію про застосування графіків відключень електроенергії з 1 жовтня 2023 року.

Проте відключення можливі у разі обстрілів та критичних пошкоджень росіянами енергетичної інфраструктури, як це було минулого року. На випадок таких ситуацій у Міненерго розробили план та заздалегідь опублікували графіки можливих відключень, які можуть застосувати виключно у разі обстрілів та пошкодження енергетичного обладнання. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!