Київ

На Київщині збудували новий міст через річку Ірпінь

810 0
Завдяки новому мосту відновили пряме сполучення між Фастовом та Києвом.

На Київщині відкрили рух новим мостом через річку Ірпінь на дорозі «Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка». Про це повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Зазначається, що об’єкт довелося будувати фактично з нуля, оскільки у березні 2022-го під час бойових дій на Київщині 50-метровий міст був знищений.

Зруйновані конструкції розібрали, замість них звели нові; уже відкрито дві смуги руху, прокладені нові тротуари та встановлено огорожу. Це вже третій міст, який повністю відбудували в Київській області.

Усього через російську військову агресію на Київщині було зруйновано 24 мости. Поки триває їх ремонт, влаштовано тимчасові переправи та об’їзди.

Як ми писали раніше, новим мостом через річку Таль відновили сполучення між Києвом та Іванківською громадою. Також відкрили проїзд відбудованим мостом Київ – Чернігів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: Київщина

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!