На Левандівці відновлять роботу дитсадка

4431 0
У новому садку розмістять дві дошкільні групи.
Приміщення на вул. Сяйво, 16. Фото ГО "Народний контроль"

Приміщення на вул. Сяйво, 16. Фото ГО "Народний контроль"

На вулиці Сяйво, 16 у Львові відновлять роботу дитячого садка №22. Відповідний тендер на ремонтно-реставраційні роботи оголосив відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти Львівської міської ради.

Тендер оголосили сьогодні, 6 серпня, а підрядника мають визначити 23 серпня. Очікувана вартість закупівлі – 6,3 млн гривень.

Читайте також: У Львові оголосили набір у новостворений дитячий садок

За ці кошти фірма-переможець повинна провести ремонт приміщення на вулиці Сяйво, 16, з заміною вікон, фасаду, сходів. Провести опалення, каналізацію та водопостачання. Навколишню територію повинні облагородити – простелити газон, прокласти доріжки. Проектом також передбачено облаштування дитячого майданчику з атракціонами та вуличним меблями.

Читайте також: Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

Згідно з тендерною документацією, роботи повинні виконати до 31 грудня 2019 року. Як повідомлялось раніше, після ремонту тут планують розмістити дві групи.

Нагадаємо, на вулиці Чижевського, 43 у Львові відремонтують приміщення будівлі, де відкриють дитячий садок на дві групи. Також а закупівлю нових меблів для дитячих садочків міста планують витратити більше 4.5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!