На Львівщині за 1,5 млрд грн відремонтують Дорогу Єдності

6690 0
Йдеться про ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине (Дороги Єдності).
служба автомобільних доріг у львівській області

служба автомобільних доріг у львівській області

Автомобільну дорогу М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінниця), яка стане частиною маршруту до 30 річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине (Дороги Єдності), з червня почнуть капітально ремонтувати. Служба автомобільних доріг у Львівській області вже уклала договір з переможцем тендеру на проведення робіт, повідомляє львівський автодор.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

Дорога є важливою магістраллю, адже забезпечує транспортний зв'язок в напрямку «захід – схід» по найкоротшій відстані.

Ділянка, яку планують відремонтувати, проходить від траси М-06 Київ – Чоп до межі із Івано-Франківською областю. Початок траси М-12 припадає на Львівщині у місті Стрий. На території Львівської області довжина цієї дороги сягає більше 44 км.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, під час ремонту на Дорозі Єдності М-30 планують зробити нове дорожнє покриття та дощову каналізацію, відремонтувати 5 мостових переходів, відновити дорожню інфраструктуру: зробити тротуари та освітлення у межах населених пунктів, встановити автобусні зупинки. Крім того, проєкт передбачає влаштування сучасних засобів «заспокоєння» руху перед в’їздом у населені пункти.

Читайте також: Які дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2021 році. Перелік

Дорогу ремонтуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість ремонту становить майже 1,5 млрд грн.

Нагадаємо, загалом на Львівщині цього року у межах програми Велике будівництво побудують та відремонтують 365,2 кілометрів доріг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!