На Львівщині арештували нові земельні ділянки дружини Медведчука

1055 0
Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Львівщині арештували ще дві земельні ділянки з об'єктами нерухомості Оксани Марченко. Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн.

Джерело: СБУ

Земельні ділянки розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном.

Читайте також: Суд арештував земельні ділянки дружини Медведчука на Львівщині на понад 2 мільйони гривень

За даними Львівської обласної прокуратури, колишній начальник одного із районних відділів земельних ресурсів Львівської області протягом 2004-2010 років видав та підписав підроблені документи, на основі яких було незаконно видано державні акти права власності на п’ять земельних ділянок у Славській ОТГ. Право власності на вказані земельні ділянки набула фірма, кінцевим бенефіціаром якої є дружина лідера забороненої в Україні партії «ОПЗЖ». Таким чином з державної власності незаконно вибули п’ять земельних ділянок. Минулого року суд наклав арешт на три земельні ділянки.

Читайте також: Дружині Медведчука повідомили про підозру за фінансування росгвардії та МВС росії

Зазначимо, що від учора Оксана Марченко перебуває у розшуку СБУ Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що у березні суд арештував «приховані» активи Оксани Марченко, яку підозрюють у фінансуванні російських окупаційних угруповань. Загальна вартість – більше, ніж 440 млн грн.

Яке майно має дружина Медведчука на Львівщині читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!