На Львівщині базу відпочинку, яку продали у 136 разів дорожче, знову виставили на продаж

1883 0
Йдеться про комплекс бази відпочинку «Трембіта».
ФОТО: ФОНД ДЕРЖМАЙНА

ФОТО: ФОНД ДЕРЖМАЙНА

Фонд державного майна знову виставив на продаж приміщення комплексу відпочинку «Трембіта». У жовтні її продали у понад 136 разів дорожче від початкової вартості – за 5 млн грн. Переможцем торгів став підприємець зі Львова Тарас Марусин.

Джерело: «Prozorro. Продажі»

Комплекс бази відпочинку «Трембіта», що на вул. Зарічна, 18б у смт Верхнє Синьовидне, складається з шести спальних будиночків. Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,19 га. Балансоутримувачем комплексу є філія «Управління «Укргазтехзв’язок» Акціонерного товариства «Укртрансгаз». Стартова ціна становить 37 429, 82 грн. Аукціон розпочнеться 9 грудня о 12:00. 

Читайте також: Будинок відпочинку у курортному селі біля Трускавця продали у 24 рази дорожче

Нагадаємо, 28 жовтня відбувся онлайн-аукціон з малої приватизації комплексу бази відпочинку «Трембіта», що у селищі Верхнє Синьовидне Стрийського району на Львівщині. Взяти участь в аукціоні зголосилися аж 83 учасники, що стало рекордом на торгах з продажу держмайна. Об’єкт продали у понад 136 разів дорожче від початкової вартості.

Переможцем торгів з продажу бази відпочинку у Верхньому Синьовидному став підприємець зі Львова Тарас Марусин – його пропозиція у сумі 5 000 001 гривень стала максимальною. За даними аналітичної платформи YouControl, основна його діяльність у сфері проводового електрозв’язку. Раніше він був одним із співзасновників ТзОВ «Конструкторське бюро «Монітор», але у липні 2020 року компанія припинила роботу. 

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!