На Львівщині будують новий міст через річку Західний Буг. На якому етапі роботи

6543 0
Новий міст будують замість старого, який у 2019 році визнали непридатним для проїзду.
фото: львівська ова

фото: львівська ова

На Львівщині на автомобільній дорозі Сокаль - Стоянів триває реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг. Там поруч зі старим мостом почали будувати новий. Станом на 21 червня виконавець будівельних робіт провів насип земляного полотна під'їзних шляхів, переніс всі комунікації, змонтував опори, ригелі та всі балки. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА. 

Наразі виконують роботи з влаштування опалопки накладної плити та в’язання арматурного каркасу.

«Найближчим часом відбудеться влаштування деформаційних швів, залиття бетоном проїзної частини та тротуарів. Виконавець будівельних робіт: ТОВ «Автомагістраль-Південь», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Зазначимо, що новий міст буде матиме такі параметри:

  • Кількість смуг руху - 2;

  • Ширина смуги руху - 3,5 метри;

  • Розрахункова швидкість руху - 60 км/год;

  • Ширина тротуарів на мосту - 2,5 метри;

  • Довжина ділянки реконструкції - 413,74 метри;

  • Довжина мосту - 130,03 метри.

Нагадаємо, для реконструкції мосту провели відповідний тендер, за результатами якого з підрядною організацією уклали договір на суму 357 000 000 грн. Завершити роботи планують до кінця 2025 року. Новий міст матиме іншу конструкцію та буде міцніший.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!