На Львівщині через негоду на трасу впало дерево. Рух ускладнений

2430 0
Смуга руху в напрямку міста Стрий тимчасово перекрита.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На автодорозі М06 Київ — Чоп, на відстані 610 км + 100 м, дерево впало на проїзну частину. Тому смуга руху в напрямку міста Стрий тимчасово перекрита. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівщини.

Як йдеться у повідомленні, правоохоронці вже повідомили дорожні служби про цю подію і наразі активно регулюють рух автотранспорту. З метою забезпечення безпеки всіх учасників дорожнього руху, водіїв закликають бути особливо уважними на дорозі та дотримуватися усіх інструкцій, наданих поліцейськими.

Нагадаємо, по території Львівської області очікується зміна погодних умов. Зокрема, 20 липня вночі місцями, а вдень по всій території спостерігатимуться грози. Вдень подекуди значні дощі, шквали 15 –20 метрів на секунду та град (І рівень небезпечності, жовтий).

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!