На Львівщині чоловік посадив 9-річну доньку за кермо

970 0
На чоловіка склали протоколи.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

31-річний чоловік на Львівщині посадив за кермо свою дев’ятирічну доньку і знімав це на відео, яке почали публікувати у соцмережах. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області. 

«Антиприклад. Посадив за кермо 9-річну доньку і виклав відео. Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно «так жити». Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм», – написав заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. 

 

В поліції додали, що відшукали блогера і склали протоколи:

«Склали протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП».

Нагадаємо, що у п’ятницю, 12 квітня, у соціальній мережі популярного блогера Ніколаса Карми, який запитує у перехожих про вартість їхнього «look», з’явилося відео за участі головної державної інспекторки Львівської митниці Юлії Дриги. Жінка на відео розповіла про вартість купленого одягу та аксесуарів, що становить 8 тис. доларів. Згодом блогер Ніколас Карма видалив це відео. А інспекторку звільнили з роботи. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!