На Львівщині було чутно вибухи. Працювала протиповітряна оборона

19672 0
Вибухи у районі Радехова.

Сьогодні о 22:19 год на Львівщині оголосили повітряну тривогу. Як повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, в області було чутно вибухи, працювала протиповітряна оборона. 

«Жителі Львівщини, сили ППО працюють, вони бережуть наше мирне небо. Повітряна тривога триває. Залишайтеся в укриттях», – написав він.

О 23:05 год оголосили про відбій повітряної тривоги. За інформацією Максима Козицького, вибухи були у районі Радехова. Попередньо відомо, що постраждалих немає. 

Він також нагадав мешканцям, що не можна знімати нічого на відео, фотографувати і поширювати припущення з неперевірених телеграм-каналів та груп. У разі наявності інформації про підозрілі літаючі об'єкти можна повідомляти її через чат-бот «Щось летить» у Telegram.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!