На Львівщині для ще п'яти дітей знайшли прийомну сім'ю

1253 0
Головне з життя Львівської області за добу.
Фото умовне

Фото умовне

Повітряна тривога. Сирени не сповіщали про повітряні тривоги. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 46 людей. До Перемишля зі Львівської області вирушили 1548 осіб. 

Будинок сімейного типу. У Бродівській громаді створили дитячий будинок сімейного типу. Ще п'ятеро дітей, які залишились без батьків, тепер матимуть сім'ю.

Рекорд України. На Львівщині встановили рекорд України з прикрашання великодніх пасок. За 25 хвилин учасники заходу прикрасили 1000 пасок і виклали їх у формі національного герба. 

Меморіальна дошка. На фасаді дитячої школи мистецтв у селі Лисятичі Стрийського району встановили дошку пам'яті її випускнику. Захисник України Орест Барилюк загинув 5 квітня 2022 року у Херсонській області. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!