На Львівщині другий день поспіль перекривать дорогу. Четверо людей оголосили голодування

3668 0
Троє жінок та священник Роман Гром обіцяють голодувати, доки справа не зрушить із місця.
Фото: Роман Гром

Фото: Роман Гром

На Львівщині другий день поспіль триває акція протесту за ремонт місцевої дороги Мшанець – Стрілки. Мешканці сіл, через які пролягає дорога, перекривають трасу міжнародного значення Львів – Ужгород.

Читайте також: На ремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині потрібно 500 мільйонів

Селяни просять відремонтувати 17 км траси, що сполучає половину ОТГ з опорною лікарнею. Наразі проклали лише 700 м, тож мешканці 11 сіл, які три тижні тому вже перекривали дорогу майже шість днів підряд, просять відремонтувати ще 4,25 км та виділити кошти на решту 13 км.

Троє жінок та священник Роман Гром оголосили голодування.

Читайте також: Мешканці зняли ще один кліп про аварійну дорогу на Львівщині

Нагадаємо, позаторік у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео. 

Тодішній керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло пояснював, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати найімовірніше у 2020 році.

На початку червня цього року місцеві мешканці уже перекривали дорогу у знак протесту. 10 липня на одній з ділянок цієї дороги розпочали ремонт.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!