На Львівщині двох травмованих у ДТП гелікоптером доправили до лікарні

2322 0
У результаті ДТП водій «Опеля» та його пасажирка, 37-річна мешканка Червоноградського району, отримали важкі тілесні ушкодження.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

На Львівщині поліцейський гелікоптер доправив двох травмованих внаслідок ДТП до лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 жовтня, близько 12.30, поблизу села Руденко Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Opel Astra», 33-річний мешканець міста Радехів, не врахував дорожньої обстановки та скоїв зіткнення з бетонним стовпом.

У результаті ДТП водій «Опеля» та його пасажирка, 37-річна мешканка Червоноградського району, отримали важкі тілесні ушкодження. Чоловіка з травмою голови та масивною кровотечею у важкому стані терміново доставили до Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги поліцейським гелікоптером Airbus Helicopters Н-145.

Читайте також: Ланцюжок життя. У Львові вперше застосували апарат ШВЛ у повітрі

Передавши пацієнта лікарям, гвинтокрил відразу повернувся за травмованою жінкою, в якої була внутрішня кровотеч і травма хребта. Її оперативно доставили до Львова.

Читайте також: На Львівщину прибув гелікоптер для евакуації хворих і поранених. Відео дня

Нагадаємо, що в межах аеромедичної евакуації, яку виконують фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України і Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, уже майже місяць пацієнти з важкими травмами або у критичному стані оперативно доправляються до медзакладів поліцейським гелікоптером. Уже зробили сімнадцять рятувальних місій.

Також в цей час гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 доставив до Львова ще одного пацієнта у важкому стані – 74-річного мешканця міста Броди з інфарктом міокарда.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!