За тиждень від Covid-19 померли десять мешканців Львівщини

877 0
За останній тиждень зареєстрували 1250 випадків зараження.
Фото умовне

Фото умовне

За останній тиждень зареєстрували 1250 випадків зараження коронавірусом на Львівщині. Тижнем раніше кількість хворих була 1256. Тобто кількість заражених практично не змінилась.

Джерело: Львівський лабораторний центр

Також за минулий тиждень було 10 летальних випадків зараження Covid-19, а одужали – 501 особа. Загалом за весь період на Львівщині підтвердили 331 494 випадки захворювання на Covid-19, серед них – 6895 летальних. Одужали 320 370 пацієнтів.

Читайте також: Бустерна доза. Навіщо, кому потрібна, як отримати і чим відрізняється від додаткової

Нагадаємо, що за прогнозами МОЗ пікові показники захворюваності на Covid-19 за підсумками усіх минулорічних сезонів і поточного сезону, будуть з кінця лютого і майже весь березень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!