На Львівщині виявили майже 200 нелегальних заправок. Водіям радять перевірити якість пального

3637 0
Виїзні обстеження нелегальних АЗС планують розпочати наступного місяця.
фото: варіанти

фото: варіанти

На Львівщині визначили перелік АЗС, що займаються реалізацією пального без дозвільної документації. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомляє Михайло Грета, в. о. директора департамент паливно-енергетивного комплексу та енергозбереження ЛОДА.

«Створена тимчасова комісія буде виїжджати на місця. Ми маємо вже адреси з сумнівними локаціями. Попередньо на сайті ДФС є всі ліцензії заправок на території України. Якщо інформації про АЗС нема, отже її можна вважати незаконною», – каже він.

Виїзні обстеження, до яких залучатимуть представників громадськості та місцевого самоврядування, планують розпочати наступного місяця.

Також, за словами Михайла Грета, споживач має право перевірити пальне, продавець дає їм сертифікат, де має бути зазначено походження пального.

Читайте також: Що примирить водіїв, велосипедистів та пішоходів у Львові

Додамо, що минулого тижня відбулось засідання тимчасової комісії, за результатами якої сформували відповідні доручення. У Львівській області до цього переліку внесли 187 автозаправних станцій.

Ольга Коваль


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!