На Львівщині на благодійному аукціоні продали боксерські рукавички Усика

767 0
Рукавиці Олександр Усик свого часу подарував ігумену лаври отцеві Йоні.

На Львівщині провели аукціон і зібрали 1,8 мільйона гривень на дрони воїнам ЗСУ. Серед лотів були боксерські рукавички Олександра Усика. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Під час благодійного аукціону на підтримку ЗСУ, який влаштували у Жовкві у межах благодійного проєкту «Пташки Перемоги», вдалося вторгувати 1 мільйон та 800 тисяч гривень. Серед тих, хто подарував лоти для події були ченці Свято-успенської унівської лаври. Вони передали для доброї справи боксерські рукавиці, які Олександр Усик свого часу подарував ігумену лаври отцеві Йоні.

«Фото, якими я проілюстрував цей допис, якраз про них розповідають. Отець Йона, нагадаю, віднедавна очолює Словацьку греко-католицьку церкву. А рукавички з підписом та побажанням від боксера пішли з молотка за 50 тисяч гривень», – прокоментував очільник Львівської ОВА.

За виручені від аукціону гроші куплять дрони для воїнів з Жовківської та Рава-Руської громад.

Нагадаємо,бій між  Ф’юрі та Усиком мав відбутися 17 лютого, але його скасували через травму, яку дістав британець під час спарингу 2 лютого. 5 лютого стало відомо, що бій Усик – Ф’юрі у саудівському Ріяді перенесли на 18 травня 2024 року.

Юлія Кметик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!