На Львівщині на систематичному вимаганні хабарів викрили інспектора Галицької митниці

1589 0
Митник вимагав по тисячі гривень з одного авто.
Фото: Прокуратура Львівщини

Фото: Прокуратура Львівщини

На Львівщині державного інспектора відділу митного оформлення Галицької митниці затримали на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

Правоохоронці встановили, що митник поста «Яворів» систематично вимагав і отримував від громадян хабарі у розмірі 1000 грн з одного авто. Натомість обіцяв не створювати штучних перешкод при виконанні митних процедур для ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією на територію України.

Наразі провели обшуки за місцем проживання інспектора та в приміщенні митного поста «Яворів». Тривають інші першочергові слідчі дії.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!