Львівські митники виявили партію контрабандних IPhone 15 Pro на майже 3 млн гривень

787 0
Незадекларований товар вилучили.
Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

У пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Шегині» на Львівщині двоє чоловіків намагалися завезти в Україну незадекларовані телефони Apple IPhone 15 Pro. 

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

32-річний уродженець Львівщини прямував в Україну через пункт пропуску «Рава-Руська» та обрав смугу «зелений коридор», чим засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування або обмежених до переміщення через кордон. Водночас під час огляду митники виявили у нього 35 незадекларованих телефонів Apple IPhone 15 Pro. Також під час огляду легкового автомобіля «Опель», який їхав з сусідньої країни через пункт пропуску «Шегині», митники серед особистих речей виявили два IPhone 15 Pro Max.

Читайте також: На Львівщині викрили двох інспекторів митниці, які брали хабарі за безперешкодне оформлення вантажу

Крім того, ще 8 телефонів IPhone 15 Pro Max вилучили в пункті пропуску «Порубне», що у Чернівецькій області. Гаджети намагалися потай ввезти громадяни України та США.

Незадекларований товар вилучили, за ринковими цінами орієнтовна вартість гаджетів складає майже 2,8 млн гривень.

Нагадаємо, що на Львівщині на пункті пропуску «Шегині – Медика» митники виявили у жителя Івано-Франківщини незадекларованої косметики на понад 1,5 млн грн. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!