На Львівщині невідомі осквернили могили солдатів, залишивши проросійські написи

7976 0
Зловмисники написали російською мовою «Слава Путіну», «Бандерам хана», «Путін ура», а також літери Z та V, якими окупанти позначають свою техніку.
Фото: ФБ/Іван Пикус

Фото: ФБ/Іван Пикус

У центрі Хирова, що у Самбірському районі на Львівщині, зловмисники залишили проросійські написи на могилах солдатів. Про це повідомляє Іван Пикус. Цю інформацію у коментарі Tvoemisto.tv також підтвердили у пресслужбі Національної поліції Львівщини.

«Поки всю ніч наші захисники відбивали авіанальоти рашистів, на Самбірщині (Хирів) поблизу польського кордону колаборанти здійснили акт в інтересах ворога-загарбника. Дуже обурює, що для певних «осіб» теплий прийом та надання прихистку, мають менше значення аніж роспропаганда», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, на могилах радянських солдатів зловмисники написали російською мовою «Слава Путіну», «Бандерам хана», «Путін ура», а також літери Z та V, якими окупанти позначають свою техніку.

У пресслужбі поліції зазначили, що правоохоронці виявили написи на могилах радянським солдатам під час моніторингу соціальних мереж. Наразі на місці події працює слідчо-опративна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції, вирішують питання правової кваліфікації і проводять заходи для встановлення осіб. 

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!