На Львівщині обмежать використання освітлення і зовнішньої реклами

1270 0
Це потрібно для запобігання планових відключень.
Фото: Євгенія Афоніна

Фото: Євгенія Афоніна

На Львівщині обмежать використання зовнішнього освітлення та реклами, щоб запобігти плановим відключенням електроенергії.

Джерело: перший заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик під час брифінгу в медіацентрі

«Сьогодні ми підготуємо наказ голови Львівської ОВА в частині обмеження зовнішньої світлової реклами, зовнішніх підсвіток і так далі. Зокрема, після закінчення роботи підприємства чи організації, і в будь-якому разі, під час комендантської години», – заявив перший заступник голови Львівської ОВА.

Читайте також: Споживання електроенергії на Львівщині не зменшилося

За його словами, після влучань в об'єкти критичної інфраструктури Львівщини 10 та 11 жовтня, бізнес не дослухався до влади і не зменшив електроспоживання. Тож завтра ОВА зустрічатиметься з профільними асоціаціями, щоб вирішити цю проблему. Якщо ж зменшити споживання не вдасться, в області можуть розпочати «віялові» відключення електроенергії.

Нагадаємо, як заявляв Андрій Годик, споживання електроенергії на Львівщині після російських обстрілів міста та області 10 жовтня не зменшилося. 

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!