На Львівщині обмежують рух вантажівок у спеку

1161 0
На території області діють спеціально облаштовані майданчики та стоянки для великовагового транспорту, де можна перечекати спеку.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

На дорогах Львівської області під час літа розпочинають діяти обмеження руху великовагового транспорту при температурі повітря вище +28 градусів. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: Біля Давидова встановлюють комплекс зважування вантажівок у русі

Обмеження діятимуть для автотранспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На території Львівщини, для збереження дорожнього покриття, діють спеціально облаштовані майданчики та стоянки для великовагового транспорту, де можна перечекати спеку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!