У Львові очікують до 15 градусів морозу. Прогноз на тиждень

1656 0
Суттєве зниження температури синоптики прогнозують 24-26 січня.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Упродовж вихідних на Львівщині і у Львові сніжитиме, а на дорогах буде ожеледиця. А вже з понеділка і до середи, 24-26, січня очікується припинення снігової погоди. При проясненні в нічні години температура повітря буде знижуватися до 10-15 градусів морозу, місцями, імовірно, 18-20 градусів – у горах та півночі Львівщини. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця відділу метеопрогнозів Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

Читайте також: Львів засипає снігом. Відео

23 січня у Львові та області сніжитиме. Вітер дутиме з півночі, відтак, стане відчутне зниження температури вночі до 7-12, а вдень до 3-8 градусів морозу.

24 січня місцями очікується невеликий сніг, а на дорогах – ожеледиця. Вітер буде північно-західний. Вночі термометри показуватимуть 10-15 градусів морозу, а вдень 3-8 градусів морозу.

«Холодна повітряна маса, що надходитиме з північного заходу, принесе на Львівщину 20-23 січня сніжну погоду та поривчастий вітер. Вже 24-26 січня очікується припинення снігової погоди, при проясненні в нічні години температура повітря буде знижуватися до 10-15 градусів морозу, місцями, імовірно, 18-20 градусів – це можуть бути гори та північ Львівщини», – каже синоптикиня Олена Смалюх.

У січні погода має мінливий характер, холодні й теплі повітряні маси дуже швидко надходять. Відтак, в кінці січня та на початку лютого дещо потепліє.

Температура 27 – 29 січня вночі становитиме 7 – 12° морозу, місцями до 15° морозу, вдень буде 1 – 6° морозу. 30 – 31 січня вдень прогнозують від 3° морозу до 2° тепла.
Юлія Осим

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!