На Львівщині оголосили день жалоби через аварію вертольота на Рівненщині

10891 0
В авіакатастрофі загинули чотири члени екіпажу разом з командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ з Бродів.
фото: Нацполіція

фото: Нацполіція

Сьогодні, 30 травня, на Львівщині оголосили день жалоби за загиблими в авіакатастрофі на Рівненщині. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Аварія вертольота Мі-8 сталася вчора, 29 травня, перед північчю під час учбово-тренувального польоту біля села Сестрятин у Радивилівському районі. За інформацією прес-служби Сухопутних військ ЗСУ, у результаті авіакатастрофи загинули чотири члени екіпажу включно з командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації з м. Броди Львівської області. Як пише на своїй сторінці у Facebook нардеп Михайло Бондар, загиблими є командир бригади Ігор Мазепа, борттехнік Павло Дацюк, пілот Володимир Попенко та борттехнік Василь Романюк.

За словами речника Нацполіції Рівненщини Антона Крука, вертоліт загорівся після аварійної посадки, повідомляє «Радіо Трек». Причини аварії встановлюються. На місці працюють рятувальні служби та правоохоронні органи, а також комісія від Міністерства оборони, Генерального штабу та Командування Сухопутних військ ЗС України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!