На Львівщині на завтра оголосили штормове попередження

6095 0
Синоптики передають мокрий сніг, туман та ожеледицю.
Фото ілюстративне/Pexels

Фото ілюстративне/Pexels

Сьогодні ввечері та завтра, 6 грудня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Зокрема, сьогодні ввечері із збереженням вночі 6 грудня місцями прогнозують туман видимістю 200–500м та ожеледицю. 

Вдень 6 грудня місцями падатиме значний мокрий сніг та сніг, також буде налипання мокрого снігу. Водіїв просять бути уважними на дорогах. 

Додамо, що в області буде хмарно з проясненнями. Дощ, мокрий сніг та сніг очікують вранці та вдень, місцями може бути значний мокрий сніг. Крім того, синоптики передають північно-західний вітер від 5 до 10 м/с. Температура впродовж доби від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У Львові буде також хмарно з проясненнями, а температура впродовж доби від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла.
 

У міськраді зазначили, що ще з минулого тижня всі комунальні підприємства, що будуть задіяні у прибиранні вулично-дорожньої мережі, переведені в режим цілодобового чергування.

У разі виникнення непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!