На Львівщині «Онур» почав будувати асфальтний завод: деталі

15285 2
У Самбірському районі на Львівщині турецька компанія «Онур» розпочала будівництво асфальтного заводу. Про це Tvoemisto.tv розповів керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.
фото (ілюстративне): benninghoven.su

фото (ілюстративне): benninghoven.su

Нині у Самбірському районі вже розпочали будівництво асфальтного заводу, процеси запущені останніми днями.  Як розповів Tvoemisto.tv Роман Матис, проект планують реалізувати за 7 років. Серед основних його особливостей:

- створення ста робочих місць;

- реалізація програми реконструкції дороги Львів -Ужгород через Самбір;

- ремонт інших доріг у Самбірському районі;

- освоєння орієнтовно ста мільйонів євро.

«Цей проект реалізовується у рамках плану самої компанії «Онур» про розвиток, згідно якого за цей час вони планують, насамперед, відремонтувати дорогу за напрямом Львів-Самбір-Турка-Ужгород. Обласна адміністрація підтвердила реалізацію цього проекту і протягом цього та наступного року повинно бути виділено близько 170 мільйонів гривень на ремонт дороги Львів-Ужгород через Самбір», – розповів Роман Матис і додав, що також у планах компанії «Онур»  – ремонт дороги у напрямку Самбір-Дрогобич.

Читайте також: На Львівщині планують збудувати німецький завод автопромисловості

Зауважимо, що «Онур» виступає підрядником у багатьох ремоних роботах із будівництва доріг у Львові.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
1 Квітня, 2016 05:03
Кенді Сім років? Ви що з дуба рухнули?Та турки значно швидше будують. Це не українці, які будують, щоб то не було, лише з однією ціллю: попилити бюджет , потім щось для виду збудувати і сидіти чекати наступного бюджету - знову його попилити і т.д. до нескінченності.
26 Лютого, 2016 17:55
Тарас збудувати за 7 років?Може за 7 місців? поки вони збудують за 7 років то вже дорога Онуром буде давно збудована
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!