На Львівщині перекрили рух трасою Миколаїв – Бібрка. Схема об'їзду

2481 0
Обмеження вводять через ремонт дороги.
фото: procherk.info

фото: procherk.info

На автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка через населений пункт Ричагів сьогодні, 10 березня, перекривають рух транспорту. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Ситуація на дорогах Львова. На виїзді з Левандівки утворились величезні затори. Фото

Обмеження вводять через ремонт на дорозі, зокрема через влаштування водовідведення в межах села.

Відповідно до погодженої з Управлінням патрульної поліції у Львівській області схеми організації дорожнього руху, об'їхати перекриту ділянку можна дорогою Вербіж – Щирець. На трасі встановили відповідні дорожні знаки, що мають допомогти водіям зорієнтуватися.

Читайте також: На Львівщині відремонтують частину траси Львів — Самбір — Ужгород

Нагадаємо, що в жовтні 2019 року почали ремонтувати автомобільну дорогу загального користування державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка. Тоді роботи провели між Бучалами та Комарно. 

Тендер на реконструкцію частини траси Миколаїв – Бібрка оголосили в лютому минулого року. У межах реконструкції на дорозі мають замінити дорожнє покриття, облаштувати перехідно-швидкісні смуги та смуги накопичення, збудувати кільцеву розв’язку зі з’їздами, замостити тротуари та пішохідні доріжки, встановити автобусні зупинки та автопавільйони, дорожні знаки та нанести розмітку. Наявне освітлення замінять на світлодіодне.

Проектно-кошторисну документацію на ремонт траси виготовили ще 2016 року за понад 1,3 млн гривень. Вартість робіт становить 179,3 млн гривень. Завершити реконструкцію траси мають до кінця 2020 року.

Читайте також: У Львові підтримали петицію про будівництво нової дороги через Винниківський ліс

Загалом на державні дороги Львівської області з дорожнього фонду у 2020 році запланували витратити 442,6 млн грн.

Схема Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!