Підприємство на Львівщині сплатить штраф за незаконну вирубку лісу

4058 0
Через зрубку відкрили кримінальне провадження.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині підприємство Миколаївське ДЛГ ЛГП «Галсільліс» відшкодує державі збитки за незаконну вирубку лісу. Порушення виявили ще у 2021 році.

Джерело: Державна екологічна інспекція у Львівській області

«Порушення було встановлене Інспекцією під час проведення планової перевірки у березні 2021 року. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Рішенням Господарського суду Львівської області позовні вимоги було задоволено у повному обсязі ще 01.03.2023», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівська прокуратура домоглася звільнення самовільно зайнятої землі вартістю 39 млн грн

Підприємство подало апеляційну скаргу, яку суд не задовольнив. Тепер Миколаївське ДЛГ ЛГП «Галсільліс» повинне відшкодувати збитки в розмірі 157 300 грн.

Нагадаємо, що на території Старосамбірського лісництва «Галсільліс», що входить до складу Національного природного парку «Королівські Бескиди», виявили незаконну рубку дерев різних порід.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!