На Львівщині планують ремонт моста за понад 2 млн грн

1976 0
Гроші на це виділять з Державного бюджету.
Фото: Наталя Лазарович

Фото: Наталя Лазарович

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА 26 липня оприлюднив тендер на електронному майданчику Prozorro. У ньому йдеться про капітальний ремонт моста на автомобільній дорозі місцевого значення, яка розташована в районі села Пирятин, що у Жовківському районі. 

Очікувана вартість проєкту становить 2 млн 103 тисяч. Ці кошти виділять з Державного бюджету України. За цю суму планують облаштувати міст, прилягаючу до нього дорогу та нанести нову дорожню розмітку.

Читайте також: На Львівщині ремонтують дорогу за понад 53 млн грн

Виконавця проєкту визначать після 4 серпня. Закінчити проєкт, згідно з тендером, планують до 31 грудня 2024 року. 

Нагадаємо, на Львівщині відкрили відремонтовану дорогу Нижанковичі – Самбір. Відновили 46 км дорожного покриття.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!