На Львівщині планують розгорнути 900 «Пунктів незламності»

968 0
Люди зможуть там отримати допомогу, мати зв’язок, отримати теплу їжу, воду або всі необхідні речі
ФОТО: ДСНС

ФОТО: ДСНС

У Львівській області органи місцевого самоврядування спільно з Державною службою надзвичайних ситуацій готові запустити роботу 900 «Пунктів незламності». Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Область планує розгорнути 900 «Пунктів незламності», де люди зможуть отримати допомогу, мати зв’язок, отримати теплу їжу, воду або всі необхідні речі, у разі ударів по об’єктах, які здійснюють опалення. Такі пункти розгорнуться спільно з органами місцевого самоврядування, а також з Державною службою з надзвичайних ситуацій. Ми повністю готові розгорнути 900 таких пунктів незламності», – зазначив Максим Козицький.

Читайте також: Садовий заявив, що світла у Львові може не бути до двох місяців

Нагадаємо, керівник Львівської ОВА Максим Козицький раніше заявляв, що наступний опалювальний сезон буде важким. Ймовірність нових атак висока, отже високою має бути готовність до можливих вимушених відключень. Як раніше повідомили Tvoemisto.tv в «Львівобленерго», справді є вірогідність, що цієї зими будуть діяти графіки відключень, але зі змінами. Вимкнення зроблять менш тривалими. Зокрема, до аварійних відключень тепер залучать суттєво більше споживачів, а також відділять живлення побутових споживачів від критичної інфраструктури, де це можливо. Детальніше про підготовку до зими енергетиків, читайте тут. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!