На Львівщині планують відремонтувати майже 3 км автомобільної дороги

4098 0
Також на ділянці забезпечать заходи з організації дорожнього руху.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

У Золочівському районі проводять ремонт автомобільної дороги О140103 Ясенів-Золочів між населеними пунктами с. Сасів - с. Хомець. Про це повідомила Львівська ОВА. 

«В межах поточного середнього ремонту сьогодні дорожники виконують роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, влаштування з’їздів та пішохідної доріжки в межах с. Підгірці», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковськовський. 

Читайте також: На Львівщині відремонтували частину автомобільної дороги Никлиновичі-Задністряни

Загалом запланованували відремонтувати майже 3 км дорожнього покриття та облаштувати заходи з організації дорожнього руху на цьому напрямку. Усі роботи виконує підрядна організація «Онур». 

Нагадаємо, що дороги на цьому напрямку перекрили. Ознайомитися зі схемою об’їзду ви можете за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!