На Львівщині побудують новий завод за 27 млн євро

14818 0
Кошти на це отримають в кредит від голландського фонду «Invest International».
Фото умовне/Defence Express

Фото умовне/Defence Express

Промислово-будівельна група «Ковальська» побудує новий завод на Львівщині за 27 млн євро. Гроші на це отримають в кредит від голландського інвестиційного фонду «Invest International». 

Джерело: Forbes Ukraine 

«Очікується, що під час будівництва заводу буде створено додаткову пряму місцеву зайнятість приблизно 350-400, а на етапі експлуатації – принаймні 240 нових робочих місць», – зазначили у повідомленні. 

Читайте також: На якому етапі будівництво хлібопекарського заводу на Львівщині, який будує ексрегіонал

Довідка про Промислово-будівельну групу «Ковальська»

Група «Ковальська» – український вертикально інтегрований виробник будівельних матеріалів і девелопер в Україні. Діяльність охоплює виробництво бетону та супутніх виробів, сухих розчинових сумішей, гравію, піску, вапна й вапняку, а також будівництво житлових і нежитлових об’єктів. Вона обʼєднує понад 20 підприємств. Продукція «Ковальської» представлена брендами «Бетон від Ковальської», «Авеню», Siltek тощо. Підприємства працюють у Київській, Житомирській, Львівській, Херсонській і Чернігівській областях.

Нагадаємо, що на початку 2024 року на Львівщині запрацює нове виробництво тютюнових виробів компанії Philip Morris. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!