На Львівщині почали ремонтувати об’їзну Золочева, яка досі була непроїзною

2641 0
Вартість ремонту – 28 мільйонів гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Дорожники почали ремонтувати автошлях Хильчиці-Ясенівці протяжністю 2,2 км, який служить об’їзною Золочева. Тут розташоване міське кладовище, до якого важко дістатися, місцеві перевізники відмовлялися їхати до підприємців через стан дороги, тому виникають проблеми зі збутом продукції, повідомляють у ЛОДА.

Читайте також: Дорога за мільярд. Що відомо про автошлях між Жовквою та Кам'янка-Бузькою

На початку вересня Львівська ОДА оголосила про проведення тендеру на ремонт дороги. Переможцем визнали ТзОВ «Шляховик-Т». Вчора підприємство приступило до роботи.

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, дорога буде завширшки 8 метрів, матиме два шари асфальтового покриття і відремонтований мостовий перехід. До кінця року планують виконати всі підготовчі роботи, облаштувати нову основу та вирівнювальний шар асфальту.

За його словами, очікувана вартість капремонту за проєктом складала 39,4 млн грн, але «Шляховик-Т» знизив ціну до 28,2 млн грн.

Читайте також: На Львівщині побудують 24-метровий міст, який покращить сполучення чотирьох районів

Нагадаємо, що сьогодні, 21 жовтня, на Львівщині розпочали будівельні роботи із реконструкції на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка на ділянці Жовква – Кам'янка-Бузька. Ця дорога стане частиною великого транзитного кільця навколо Львова. Ремонтує дорогу Onur Group Ukraine за 975 млн. грн.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!