У ДТП в Австрії загинули двоє хлопчиків із Львівщини

9485 0
6-річний хлопчик помер одразу після госпіталізації, а через кілька годин – його 2-річний братик.
Фото: Kronen Zeitung

Фото: Kronen Zeitung

На Львівщині поховають двох братів, які загинули в автокатастрофі в Австрії учора, 31 серпня, передає Укрінформ.

За словами керівниці консульського відділу Посольства України в Австрійській Республіці Мирослави Зінкевич, сьогодні до Відня прибудуть близькі родини для підписання необхідних документів з похоронним бюро.

У консульстві уточнили, що родина поверталася з відпустки з Львівщини до Італії, де вони мешкають. Автомобіль зареєстрований в Італії й має італійські номерні знаки.

Нагадаємо, що ДТП трапилася вчора, 31 серпня, близько 5 ранку у регіоні Нижня Австрія. Автомобіль з українцями раптово зупинився на трасі в середній смузі, а авто, яке рухалося ззаду, з австрійцем за кермом, не змогло вчасно загальмувати.

Внаслідок цієї ДТП загинули хлопчики шести та двох років, які сиділи на задньому сидінні. Перша дитина загинула одразу після госпіталізації, а друга – через кілька годин. Батьки дітей 34 та 42 років отримали незначні травми, їх доставили до лікарні Бадена. Водій, який рухався позаду, також отримав незначні травми. 

Також зазначили, що поліція допитала водія, який рухався позаду. Зараз проводять слідчі дії та оцінюють технічний стан автомобілів, після чого робитимуть висновки щодо трагедії. 

Tvoemisto.tv звернулося за коментарем у Львівську обласну державну адміністрацію та очікує на відповідь. 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!