На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який зберігав дитячу порнографію

1206 0
Усе вилучене скерували на експертне дослідження.
фото: поліції львівської області

фото: поліції львівської області

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який зберігав дитячу порнографію. За скоєне 53-річному мешканцю Стрия загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, стриянин одержав доступ та зберігав фото- та відеопродукцію з дитячою порнографією у великих обсягах. Сьогодні під час обшуків, які провели за місцем його проживання, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, в якій містилися файли з ознаками дитячої порнографії та інші речові докази.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження. Нині триває досудове розслідування.

Читайте також: Викладача «Львівської політехніки», якого звинувачують у поширенні порнозображень, відсторонили

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавленням волі на строк від двох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше випускниця «Львівської політехніки», журналістка повідомила про те, що під час тесту, який студенти-першокурсники проходили дистанційно, програма демонструвала зображення порнографічного характеру після кожного завдання


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!